GÖLYAKA ŞEHİT CEMAL ATABAŞ ANAOKULU
YAZIPINAR MAH. GENÇ SK. NO 45 GÖLYAKA / DÜZCE
0380 711 2098

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile yerel düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi şefkat ve kültürü kazandırarak, çağdaş aynı zamanda milli ve manevi değerlere sahip çıkan düşünen, tartışan, bilgi üreten,öz değerlerinin bilincinde, estetik duygu ve düşünceleri gelişmiş,tutkuları olan, proje yapabilen, problemleri görüp çözebilen,girişimci, iletişim becerisi yüksek bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Gündüzlü

09.50-14:50

Resmi olarak servis bulunmamaktadır.

Okulumuz il merkezine 20km, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçe merkezine bağlı mahalle yerleşimidir. Öğretmenler tercihen Gölyaka merkezde kalmaktadır. İlçenin genelinde doğalgaz mevcuttur. Ev kiraları 1000 tl civarındadır. Düzce il merkezine 20 km uzaklıktadır. 30 dakika arayla Düzceye minibüsler çalışmaktadır.